AKG

K551

Details
Artikel# K551
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options

Additional Information
De nieuw ontworpen AKG K551 hoofdtelefoon is geoptimaliseerd voor een overweldigende luisterervaring en maximaal comfort. Deze hoofdtelefoon van referentieklasse beschikt over een 50 mm driver op elk oor en maakt gebruik van Real Image Engineering om een uiterst realistische geluidsomgeving te creëren die een waar gevoel van dimensionale ruimte biedt. De AKG K551 hoofdtelefoon, die licht is en een comfortabele pasvorm heeft, biedt een ongelofelijke passieve ruisonderdrukking en buitengewoon geringe geluidslekkage die een urenlang knus verblijf in uw geheel eigen geluidswereld mogelijk maakt.
At a Glance:
 • De enige echt draagbare studio die beschikbaar is
 • Klassiek design met eigentijdse accenten
 • Geluid van AKG dat de toon zet
 • Uw vervoerbare studio
What's in the Box:
 • 1 AKG K551-hoofdtelefoon van referentieklasse
 • Kabel van 1,1m
Naar muziek luisteren via een hoofdtelefoon is één ding. Muziek horen met een realistisch gevoel van breedte, afstand en diepte is iets heel anders. Dat is precies waarvoor wij de AKG® K551-hoofdtelefoon hebben ontwikkeld. Deze hoofdtelefoon van referentieklasse, die is geoptimaliseerd voor een overweldigende luisterervaring, maakt gebruik van Real Image Engineering om een uiterst realistische geluidsomgeving te creëren met een echt gevoel van dimensionale ruimte. Twee 50 mm drivers, de grootste in het AKG-productassortiment, produceren krachtig, gedetailleerd geluid van zowel draagbare apparaten als audiosystemen voor thuisgebruik. De dichte achterkant van de K551 biedt een verbeterde passieve ruisonderdrukking en een uiterst geringe geluidslekkage, terwijl een in-line microfoon u in staat stelt net zo gemakkelijk gesprekken aan te nemen op uw iPhone als naar muziek te luisteren. Met zijn grote oorkappen en een lichte hoofdband maakt de stijlvolle en draagbare K551 uren van comfortabel, continu luistergenot mogelijk en kunt u AKG-geluid van studiekwaliteit overal mee naartoe nemen. En als u de hoofdtelefoon niet gebruikt, kan deze gemakkelijk worden opgeborgen en vervoerd met behulp van een 2D-vouwmechanisme waarmee de hoofdtelefoon kan worden platgevouwen. Het klassieke, geavanceerde ontwerp van de hoofdtelefoon bewijst dat deze indrukwekkende headset niet alleen voor de oren is ontworpen. Uw eigen, indrukwekkende geluidsomgeving wacht op u.
Product Features:
 • De enige echt draagbare studio die beschikbaar is
  De K550 van AKG paart geluid van referentieklasse aan een design voor onderweg waarmee u de AKG-studiokwaliteit overal mee naartoe kunt nemen.
 • Klassiek design met eigentijdse accenten
  Fantastische muziek raakt niet uit de mode, en hetzelfde geldt voor de AKG K551. De AKG K551 hoofdtelefoon van referentieklasse ziet er rank en geavanceerd uit, met een aansprekend maar toch minimalistisch design dat beschikbaar is in wit of zwart met zilver.
 • Geluid van AKG dat de toon zet
  Al meer dan 65 jaar lang is AKG Acoustics de leider in het creëren van studiogeluid in hoofdtelefoons. Wij beschikken over meer dan 1.400 octrooien voor onze baanbrekende producten; en hebben twee technische GRAMMY Awards in de wacht gesleept (in 2010 en 2005) voor geluidsinnovatie.
 • Uw vervoerbare studio
  "Hoewel we de AKG K551 hoofdtelefoon zodanig hebben ontwikkeld dat u deze het liefste nooit meer af zou willen zetten, geven wij toe dat er gelegenheden zijn waarbij u wellicht uw oren zult moetengebruiken voor iets anders dan puur luistergenot. Op die momenten maakt het 2D-vouwmechanisme van de K551 het opslaan en vervoeren van uwhoofdtelefoon tot een simpele activiteit waarover u niet verder hoeft na te denken."
Highlights:
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
System
Dynamic
Frequency range
12Hz – 28kHz
Sensitivity
114dB SPL/V
Input Impedance
32 Ohms
Maximum Input Power
200mW
Net weight (without cable)
10.76 oz (305g)
Cable
99.99% oxygen-free cable, 4' (1.2m)
Main connection
1/8" (3.5mm) stereo mini-jack plug

Resultaten voor ""