JBL

S3-1024

Details
Artikel# S3-1024_
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options
€ 179,00179.0 per stuk

Additional Information
De hoog-vermogens en geavanceerde Series III subwoofers bieden een exclusieve dubbele impedantieschakelaar plus een luchtgekoelde spreekspoel voor extra vermogen en betrouwbaarheid.
At a Glance:
 • SSI™ (Selectable Smart Impedance)
 • Luchtgekoelde spreekspoel
 • Extra grote spreekspoel
 • Schroefbare aansluitingen van premium kwaliteit
What's in the box:
 • 1 subwoofer
 • Gebruikshandleiding
JBL vindt dat niets ten koste mag gaan van de geluidskwaliteit. En de Series III subwoofers zorgen ervoor dat het ook met flexibiliteit wel goed zit. Dat komt omdat deze hoog-vermogens, geavanceerde subwoofers zijn uitgerust met SSI™ (Selectable Smart Impedance), een exclusieve impedantieschakelaar waarmee je de optimale impedantie voor je systeem, 2 of 4 ohm, kunt selecteren. Speciaal luchtgekoeld design in de spreekspoel zorgt voor extra vermogen en flexibiliteit. En een extra grote spreekspoel kan meer vermogen aan dat standaard spreekspoelen van 2 inch. Meer vermogen, grotere betrouwbaarheid en meer flexibiliteit, zonder enige concessies. Als je een stapje verder wilt, is de Series III de subwoofer voor jou.
Product Features:
 • SSI™ (Selectable Smart Impedance)
  De meeste audiosystemen voor in de auto vereisen 2 of 4 ohm impedantie. Series III subwoofers bieden een exclusieve dubbele impedantieschakelaar waarmee je beide opties voor belastingsimpedantie kunt kiezen. SSI, dat door geen enkele andere fabrikant wordt geleverd, stelt je in staat je systeem opnieuw te configureren door simpelweg een schakelaar over te halen.
 • Luchtgekoelde spreekspoel
  De spreekspoel van de Series III zorgt voor een verbeterd vermogen en extra betrouwbaarheid door gebruik te maken van luchtstromen. De motor van de woofer leidt lucht die naar binnen wordt gepompt door de conusbeweging langs de spreekspoel en de vormer van de spreekspoel zorgt ervoor dat de binnen- en buitenoppervlakken van de spoel in contact komen met de luchtstroom. Dit luchtgekoelde design is uniek onder de subwoofers voor de aftermarket.
 • Extra grote spreekspoel
  De spreekspoel van drie inch (75 mm) bewijst dat je geen zwaargewicht hoeft te zijn om krachtig te kunnen uitpakken. Hij kan meer vermogen aan dan conventionele spreekspoelen van twee inch, maar is lichter dan spreekspoelen van vier inch. Hij biedt de perfecte balans tussen thermisch vermogen en geringe massa.
 • Schroefbare aansluitingen van premium kwaliteit
  Vermogen is de essentie van elke subwoofer. De aansluitingen op de Series III kunnen tot 8-gauge draden (dwarsdoorsnede van 8,37 mm2) aan, waarmee vermogen met lage weerstand en gering verlies naar de woofer wordt geleid, zelfs bij lange kabels. Dit waarborgt dat de subwoofer, en dus ook jouw muziek, het vermogen heeft dat nodig is.
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
Sensitivity
91 dB
Frequency Response
30 Hz - 175 Hz
Audio Specifications:
Power Handling (Peak)
1350 W
Power Handling (RMS)
450 W
Woofer Specifications:
Voice Coil
63 mm

Resultaten voor ""