Harman/Kardon

BDS 485S

Details
Artikel# BDS 485S
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options

Additional Information
De nieuwe Harman Kardon BDS 485S is hoogwaardig 4K upscaling Blu-ray thuisbioscoopsysteem dat de scheidslijn tussen traditionele en digitale mediatechnologieën naadloos overbrugt.De BDS 485S, die nu is voorzien van Wi-Fi en Spotify Connect, is het centrum van uw 'connected Home'.
At a Glance:
 • Volledig geïntegreerd thuisbioscoopsysteem dat traditionele media en die van de volgende generatie ondersteunt
 • Alle kracht van Spotify is ingebouwd
 • 330 watt thuisbioscoop met luidsprekers en actieve subwoofer
 • Apple AirPlay, Bluetooth® met MultiConnect en DLNA 1.5 technologie
 • Ingebouwde Wi-Fi netwerkcapaciteit
 • Meerdere HDMI-aansluitingen met 3D, Audio Return Channel (ARC) en MHL ™-interface
 • USB-poort op het voorpaneel
 • EzSet/EQ III thuisbioscoop automatische audiokalibratie
 • Bedien en navigeer uw thuisbioscoop met gemak
What's in the Box:
 • 1 Harman Kardon BDS 280S
 • 1 HKTS 200 luidsprekersysteem
 • 1 programmeerbare afstandsbediening
 • 1 EzSet/EQ III microfoon met 22' (6,7 m) kabel
 • 2 AAA batterijen
 • 1 FM-radioantenne
 • 2 draadloze netwerkantennes
 • 1 6' (1,8 m) regiospecifiek IEC netsnoer
 • 1 3’ (0,9 m) HDMI kabel
 • 2 luidsprekerkabels
 • 1 subwooferkabel
 • 2 beugels voor wandmontage van de satellietluidsprekers
De nieuwe Harman Kardon BDS 485S is hoogwaardig, 2.1-kanaal, 330 watt, 4K upscaling Blu-ray thuisbioscoopsysteem dat de scheidslijn tussen traditionele en digitale mediatechnologieën naadloos overbrugt.Waardeer uw Blu-ray discs en thuisbioscoopcomponenten op naar schitterende 4K videoresolutie voor uw UHD-TV.Of stream content draadloos met Spotify Connect, Bluetooth®, AirPlay, DLNA en geïntegreerde apps zoals YouTube.De BDS 485S, die is voorzien van uitgebreide audio- en video-ondersteuning voor al uw mediabehoeftes, is de onbetwiste audio-oplossing die het best in het hart van het 'Connected Home' van morgen kan worden geplaatst.
Product Features:
 • Volledig geïntegreerd thuisbioscoopsysteem dat traditionele media en die van de volgende generatie ondersteunt
  Het BDS 485S systeem is een alles-in-één entertainmentoplossing die voorziet in de ontbrekende schakel tussen traditionele media, zoals CD, DVD, Blu-ray en radio, en digitale technologieën, zoals streaming audio en netwerk diensten.Waardeer de videokwaliteit van uw Blu-ray discs, DVD's en broncomponenten op naar schitterende 4K videoresolutie voor uw UHD televisietoestel.
 • Alle kracht van Spotify is ingebouwd
  Spotify is 's werelds populairste muziekstreamingservice.Als u een abonnement op Spotify Premium hebt, kunt u uw nieuwe BDS-receiver met uw telefoon of tablet synchroniseren.Omdat Spotify in uw BDS-receiver is ingebouwd, kunt u nog steeds gesprekken ontvangen of andere apps gebruiken – de muziek stopt nooit.Probeer Spotify gratis Ga om Spotify Premium 30 dagen gratis te proberen of om meer te leren over Connect naar spotify.com/connect
 • 330 watt thuisbioscoop met luidsprekers en actieve subwoofer
  De BDS 485S levert een vermogen van 330 watt aan uw 2.1-kanaals thuisbioscoop.Om het meest nauwkeurige, dynamische geluid met verbeterde helderheid en realiteit – zelfs op de hoogste luistervolumes – te verzekeren, voorziet een digitale voeding uw versterkers van het vermogen dat nodig is voor geweldig geluid dat ook milieuvriendelijk is.In tegenstelling tot conventionele, naar voren gerichte subwoofers, is de 200 watt, 8 inch (200 millimeter) actieve sub van de BDS 485S naar beneden gericht en zorgt hierdoor voor een wisselwerking met de vloer voor een verbeterde basweergave.
 • Apple AirPlay, Bluetooth® met MultiConnect en DLNA 1.5 technologie
  De BDS 485S streamt audio van vrijwel ieder draagbaar apparaat.Voor computers met iTunes, Apple iPad, iPhone en iPod touch-apparaten. Stream uw entertainment met behulp van de ingebouwde AirPlay-technologie.Door de Bluetooth® technologie die is geïntegreerd met HARMAN TrueStream en MultiConnect kunt u muziek afspelen met gebruikmaking van vrijwel iedere tablet, smartphone of laptop.Met MultiConnect is het niet nodig om de verbinding van een apparaat te verbreken voor het streamen van een volgend apparaat.De BDS 485S is ook compatibel met DLNA 1.5 voor muziek, foto's en video en voorziet in meerdere opties voor het afleveren van content via uw thuisnetwerk.
 • Ingebouwde Wi-Fi netwerkcapaciteit
  De BDS 485S kan een verbinding met uw thuisnetwerk tot stand brengen, zonder dat er een kabel naar uw router nodig is.Maak gemakkelijk een verbinding met streaming services, zoals YouTube, Spotify Connect, AirPlay, DLNA, updates voor de receiver en aanvullende online BD-Live™ content voor uw Blu-ray Disc™ media.
 • Meerdere HDMI-aansluitingen met 3D, Audio Return Channel (ARC) en MHL ™-interface
  Drie HDMI-ingangen met 3D en 30/36-bit Deep Color leveren via een enkele kabel volledige, high-definition digitale video met resoluties tot 4k met full-fidelity audio.Ervaar geen enkel verlies van video- of audiokwaliteit bij formaatconversie - gewoon de volledige impact opwinding van Hollywood zoals de makers het u wilden laten ervaren.Met de Mobile High-Definition Link™ (MHL™) interface van de BDS 485S kunt u high-definition audio/video content direct van uw camera, telefoon, tablet of Roku Streaming Stick™ bekijken.U kunt zonder extra kabels geluid vanaf uw TV naar de BDS 485S sturen, door gebruik te maken van HDMI Audio Return Channel (ARC).
 • USB-poort op het voorpaneel
  Geniet van meervoudige opties voor het afspelen van audio via de USB -poort op het voorpaneel van de BDS 485S.Sluit gewoon een iPhone, iPad, iPod of USB-stick aan om uw favoriete muzieknummers via uw home entertainmentreceiver af te spelen.Of speel vanaf compatibele USB-schijven een volledige aanvulling van formaten voor video en afbeeldingen af, waaronder MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA en JPEG.
 • EzSet/EQ III thuisbioscoop automatische audiokalibratie
  Het nieuwe HARMAN EzSet/EQ™ III automatische kalibratieproces past de volumeniveaus, de instellingen van de afstand/vertragingstijd van de luidspreker en de egalisatie van de BDS 485S met hoge nauwkeurigheid aan.Hierdoor kunt u de geluidsprestaties van uw luidsprekersysteem fijn afstellen voor de specifieke akoestiek van verschillende ruimtes.Het automatische kalibratiesysteem is tevens voorzien van een gemakkelijk te volgen menuweergave en een aan te sluiten microfoon om te helpen de geluidskwaliteit voor iedere gegeven omgeving te optimaliseren.
 • Bedien en navigeer uw thuisbioscoop met gemak
  De BDS 485S is voorzien van gemakkelijke manieren om uw thuisbioscoop te bedienen en te navigeren.Stuur uw thuisbioscoop aan met een programmeerbare infrarood (IR) afstandsbediening of met de Harman Kardon Remote app voor iOS®- of Androidproducten.De gebruikersinterface is voorzien van weergave op het scherm met een hoge resolutie, die u met gemak de beginselen van de systeeminstellingen en basisbediening bijbrengt.Navigeer snel door uw muziek of online services met album artwork met hoge resolutie en metadata.
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
Power requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz
Power consumption
<0.5W standby, 90W maximum
Source Unit Weight
3.56kg
Total System Power
330 Watts
Audio Specifications:
Audio Formats
Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® TrueHD®, DTS Digital®, PCM, WMA (DRM-free version only)
Video Specifications:
Television Format
PAL
HDMI™ version
1.4b With 3-D and 30/36-bit Deep Color
BDS 485S heeft als beoordeling 3.6 van de 5 door 13.
Rated 5 van de 5 door uit Tolle 485S Nach einer intensiven Testwoche o.g. Anlage bin ich begeistert. Handling sehr einfach, Sound hervorragend. Die 485S eignet sich ausgezeichnet für kleine und mittlere Räume (18 - 25 m²). Der Subwoofer macht einen satten und brummfreien Sound, die Satelliten spielen klar und kräftig. Alle Komponenten harmonieren auch bei geringer und Zimmerlautstärke sehr gut miteinander. Die Ausstattung des Receivers ist mehr als ausreichend. Die Optik der gesamten Anlage ist begeisternd. Aus meiner Sicht kann ich die 485S uneingeschränkt weiter empfehlen. Ausgezeichnete Arbeit der Techniker und Entwickler von Harman/Kardon.
Datum plaatsing: 2016-10-27
Rated 1 van de 5 door uit Instabiel systeem, goed geluid Soms loopt het systeem vast. Geluid stoort indien via HDMI kabels wordt gewerkt. van KPNbox naar systeem (van KPNbox direct naar TV geeft goede kwaliteit). Idem in geval van Apple TV. De bediening is NIET intuitief. Ik kan het bedienen; vrouw en kinderen niet. reactie is veelal traag, waardoor je meerdere keren op een knop hebt gedrukt en de bediening niet correct is. De geluidskwaliteit is prima; gebruik alleen audio in vanuit de TV. Al met al een tegenvallende kwaliteit van een product in deze prijs klasse. Ik heb andere producten van Harman welke wel OK functioneren; besturing en stabiliteit van dit product is echter ver beneden de maat.
Datum plaatsing: 2016-10-24
Rated 4 van de 5 door uit Tolles System mit vielen Abspielmöglichkeiten Ich habe das System vor 4 Wochen gekauft. Toller Klang und sehr flexibel, Spotify, WLAN und BT Konnektivität. Einzig die Internetradio (vTuner) Bedienung ist etwas umständlich, da man den TV einschalten muss, um die Favoritensender anzuwählen.
Datum plaatsing: 2016-03-26
Rated 5 van de 5 door uit Het beste wat er is De afgelopen weken geprobeerd om een opvolger te vinden voor mijn home cinemaset BDS 270. Andere merken geprobeerd (ook de nieuwste soundbars) maar met gierende banden terug naar Harman Kardon voor de BDS 485s. Eenvoudige aansluitingen, heel veel gebruiksmogelijkheden en een fantastisch geluid (vooral bij muziek kan niemand hier aan tippen) En tenslotte, erg goede service en de mogelijkheid om achteraf te betalen. En dan heb ik het nog niet eens over de zeer gunstige prijs
Datum plaatsing: 2017-02-22
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend Media Systeem Sinds 1 week in het bezit van de BDS485S, en bevalt uitstekend. Inderdaad zeer goed geluid en fraaie vormgeving. Wel jammer dat de Woofer niet via Bleutooth werkt, in sommige advertenties leek dat wel het geval. Ook wel jammer dat via Bleutooth niet een extra speakertje kan worden aangesloten zou makkelijk zijn om toch geluid, zoals spraak in een andere ruimte te hebben. Buiten deze persoonlijke wensen een uitstekende keuze en beveel het systeem zeer aan.
Datum plaatsing: 2017-02-24
Rated 1 van de 5 door uit doet na 1 dag niks Gisteren met veel goede moed geinstalleerd, na het niet werken van ARC al licht teleurgesteld maar wat opviel was na het uitzetten systeem niet meer aan ging zonder continue stroom eraf te halen en weer erop zetten. Nu doet systeem niks meer buiten "oranje" cirkel hetgeen slaapstand betekend doch wakker worden doet systeem niet meer ook niet na power compleet eraf. Erg teleurgesteld op dit moment
Datum plaatsing: 2017-01-08
Rated 4 van de 5 door uit Technisch gut, Klanglich leider nur Mittelmaß Habe die Anlage als "refurbished" für 699,- Euro gekauft, ein paarTage später war sie 50 Euro billiger. Hat mich erstmal geärgert, aber normal kostet sie nfast das doppelte. Beim auspackun und aufstellen der Anlage wr ich dann allerdings positiv überrascht. Alles war top und originalverpackt, von "refurbished" habe ich gar nichts bemerkt. Klanglich vermisse ich allerdings den Hochtonbereich
Datum plaatsing: 2017-06-28
Rated 5 van de 5 door uit Zeer veel aansluitmogelijkheden. Een paar maanden geleden gekocht bij een lokale audio-winkel. Voor een redelijk extra bedrag boven de Internetprijs sloten ze alles voor mij aan, maakten kabeltjes en installeerden de software. Alles werkt prima en de geluidskwaliteit is zeer goed. Op mijn Smart-TV aangesloten via HDMI Arc, geen enkel probleem. We hadden de witte uitvoering gekozen die mooi staat in ons interieur.
Datum plaatsing: 2016-12-04
 • y_2018, m_12, d_13, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_13
 • loc_nl_NL, sid_bds485s, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmanaudio

Am I able to get one of this would you able to send me a notification when it is available

Gevraagd door: Jobins
Hi, and thank you for your interest! Sorry, this model has been discontinued, and will not become available again. The only way to get this product is to find it at a dealer's. I can recommend the BDS 635 system as an alternative.
Beantwoord door: Bo HARMAN
Datum plaatsing: 2018-11-09

Does it play multi-region DVDs?

Gevraagd door: Eito
Hi No, the BDS x85 series will only play region DVD's of the country in which the BDS is sold
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-10-01

Bonjour, Cet ampli permet la conversion 2D vers 3D Il n'y pas de changement a l'affichage lorsque j'active cette fonction. Pourriez vous m&rsquo;apporter plus de pr&eacute;cisions son l'utilisation, est-elle activable pour toutes les sources vid&eacute;o ? Merci.

Gevraagd door: JLER
Bonjour, La r&eacute;ponse &agrave; votre question peut se trouver sur notre page de support produit et notre base de connaissance, pour cela veuillez suivre le lien correspondant en haut de cette page. Afin de nous contacter et d'ouvrir un dossier, merci de remplir le fichier &quot; Contactez Nous &quot; sur cette m&ecirc;me page. Cordialement
Beantwoord door: Chloe F
Datum plaatsing: 2018-02-15

Quelle est la taille maximum et le formatage des fichiers vid&eacute;o compatible en branchement USB ?

Gevraagd door: Lieween
Bonjour, Merci pour votre commentaire.Vous pouvez peut-&ecirc;tre trouver la r&eacute;ponse &agrave; votre question sur notre page de support produit et notre base de connaissance. Le lien est situ&eacute; en haut de cette page. Pour ouvrir un dossier avec le support client&egrave;le, veuillez remplir le fichier Contactez-nous au m&ecirc;me endroit.
Beantwoord door: Alice D
Datum plaatsing: 2018-02-07

Hallo, ich habe dieses System und bin damit sehr zu frieden. Kann ich an dieses System zus&auml;tzliche WiFi- oder Bluetooth Lautsprecher anschlie&szlig;en/verbinden? Welche w&auml;ren das? &Uuml;ber eine Antwort w&uuml;rde ich mich sehr freuen. MfG

Gevraagd door: Santa
Guten Tag, vielen Dank f&uuml;r Ihre Anfrage. Es freut mich zu h&ouml;ren, dass Sie mit Ihrem Produkt zufrienden sind. Leider ist es nicht m&ouml;glich, solche Lautsprecher an die BDS anzuschlie&szlig;en.
Beantwoord door: JohannaHarman
Datum plaatsing: 2018-11-19

Guten Tag, kann der Player 4K/UHD-Blu-Rays abspielen? Oder kann das ein anderer Player aus ihrem Sortiment? Wenn nicht, wann werden solche Player erscheinen?

Gevraagd door: 4K Spezi
4k laufen nicht.
Beantwoord door: Tztutz
Datum plaatsing: 2018-10-04

Kan ik ook muziekzenders beluisteren of heb ik een audio set nodig

Gevraagd door: mierm
Bedankt voor uw vraag. De BDS 485S heeft een ingebouwde tuner waarmee u naar FM radiostations kunt luisteren. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.
Beantwoord door: Bart Harman Support
Datum plaatsing: 2017-11-23

I have a Sony Bravia LCD TV (KLV-40Z450A) and am struggling to find the correct code for it on the remote set-up to be able to power the TV on and off with the HK remote. Are you able to assist?

Gevraagd door: chris_botes_pta
Hi, Thank you for your question. You might find the answer to your question in our Product Support FAQ and Knowledgebase Sections.&nbsp; The link is located at the top of this page.&nbsp; To submit a support case, please fill out the Contact Us form at the same location.
Beantwoord door: Danny HARMAN
Datum plaatsing: 2017-10-23
 • y_2018, m_12, d_13, h_21CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_75
 • loc_nl_NL, sid_bds485s, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmanaudio

Resultaten voor ""