Harman/Kardon

Soho-I

Details
Artikel# SOHO-I
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options

Additional Information
Hoofdtelefoon met superlatieve geluidsweergave in een indrukwekkend, uiterst functioneel ontwerp - klaar voor gebruik waar u ook bent. De Harman Kardon Soho hoofdtelefoon is het ultieme statement van geluidskwaliteit, functionaliteit en oogstrelend ontwerp. Krachtig, precies en stijlvol - de Harman Kardon Soho geeft de rijke kwaliteit van geluid weer dankzij de 30 mm drivers en hoge prestatie neo-transducers. Heldere hoge tonen en diepe lage bas dankzij meerdere opties voor mp3's, iOS of Androïds. Een inline afstandsbediening en microfoon zijn gekoppeld aan de baanbrekende mogelijkheid om in te klappen en in een verrassend kleine draagtas te plaatsen voor eenvoudig transport wanneer u onderweg bent. De Harman Kardon Soho ziet er niet alleen uitzonderlijk verfijnd uit met zijn contrasterende gestikt leer en roestvrij stalen onderdelen - het geluid is net zo indrukwekkend. Dit maakt hem uw perfecte reisgenoot.
At a Glance:
 • Uitzonderlijke prestaties
 • Geavanceerd ontwerp
 • Opvouwbaar, Draagbaar, Veilig
What's in the Box:
 • 1 rechte kabel
 • 1 kabel met drie-toets remote voor iOS-apparaten of
 • 1 paar Harman Kardon Soho hoofdtelefoons
 • 1 ultra-dunne draagtas
Harman Kardon Soho bepaalt nieuwe normen voor hoofdtelefoon technologie, stijlvol design en vooruitstrevende functionaliteit voor een prachtig geluid dat met u mee reist. De Harman Kardon Soho lanceert de toekomst van on-ear hoofdtelefoons - uitzonderlijke geluidskwaliteit, oogstrelend en geraffineerd ontwerp en verfijnde afwerking. De esthetisch indrukwekkende nieuwe hoofdtelefoon van Harman Kardon levert uitzonderlijk geluid dankzij speciaal geselecteerde 30 mm drivers en high performance neo-transducers voor heldere hoge tonen en een hoogstaande basweergave. Harman Kardon Soho's opvallende hoofdband, stijlvol afgewerkt met gestikt leer en roestvrij staal, is ideaal voor onderweg; de oorschelpen kunnen naar binnen worden geklapt en passen gemakkelijk in een ultradunne draagtas. Met bovendien een uitgekiend kabelbeheersysteem. Perfect voor drukke mensen die veel onderweg zijn. Een inline afstandsbediening en microfoon maken de Harman Kardon Soho eenvoudig te gebruiken en onweerstaanbaar. Luister naar mp3's of via iOS of androïd-apparaten. De Harman Kardon Soho is gebaseerd op de lange traditie van Harman Kardon: een verfijnd en slim ontwerp met vele innovatieve verbeteringen. Dit is uw ultieme persoonlijke reisgenoot.
Product Features:
 • Geavanceerd ontwerp
  Elegante Euro-styling met hoge kwaliteit leer en roestvrij stalen afwerking.
 • Uitzonderlijke prestaties
  Speciaal geselecteerde 30 mm drivers en neo-transducers leveren hoogwaardige Harman Kardon geluidskwaliteit over het volledige frequentiebereik.
 • Opvouwbaar, Draagbaar, Veilig
  Unieke opvouwbare constructie: de hoofdtelefoon past in een ultra-dunne houder voor optimale draagbaarheid en bescherming.
Highlights:
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
Type
Portable high-end headphones with folding design and slim-line carrying case
Audio Specifications:
Sensitivity
100 dB SPL/V
Input Impedance
32 ohms
Maximum Input Power
30 mW
Frequency Response
20 Hz - 20 kHz

Resultaten voor ""