JBL

GX-A3001

Details
Artikel# GX-A3001_
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options
€ 149,00149.0 per stuk

Additional Information
De GX-A3001 is een 415-watt mono subwoofer versterker met ingebouwde variabele elektronische crossover met een compacte footprint met een hoogte van slechts 52mm, breedte van 206mm en lengte van 291mm. Deze kleine krachtpatser heeft een gegoten aluminium koellichaam, ingebouwde elektronische crossover netwerken en voldoende vermogen om uw woofers maximaal te laten presteren.
At a Glance:
 • 300 Watts RMS x 1 channel @ 2 ohms
 • Variable Bass Boost (0- 12dB @ 45Hz)
 • 200 Watts RMS x 1 channel @ 4 ohms
 • Fully variable (32-320Hz) 12dB/octave low pass filter
 • Mono Subwoofer Amplifier
 • Speaker Level inputs w/auto turn-on via MOLEX-style connector
 • RCA inputs
 • Class AB
What's in the Box:
 • 1 x GX-A3001
 • Gebruikershandleiding
De GX-A3001 is een 415-watt mono subwoofer versterker met ingebouwde variabele elektronische crossover met een compacte footprint met een hoogte van slechts 52mm, breedte van 206mm en lengte van 291mm. Deze kleine krachtpatser heeft een gegoten aluminium koellichaam, ingebouwde elektronische crossover netwerken en voldoende vermogen om uw woofers maximaal te laten presteren. JBL®, met bijna zeven decennia ervaring om live muziek tot leven te brengen, heeft vele aspecten van onze professionele technologieën voor toepassing in onze audiosystemen voor auto's toegepast en uw luisterervaring tijdens het autorijden tot nieuwe hoogte van kracht en helderheid gebracht. Als u op zoek bent naar drastische verbetering van uw fabriek geïnstalleerde audiosysteem of vanaf het begin een eigen geluidssysteem wilt ontwerpen, dan vindt u bij uw JBL audiodealer alles wat u nodig hebt. Verhoog het volume en de geluidskwaliteit van uw fabriek geïnstalleerde geluidsysteem met de nieuwe GX-serie versterkers. GX versterkers heeft een breed aanbod van producten tegen betaalbare prijzen, variërend van een compacte stereoversterker met voldoende kracht voor de meest veeleisende luidsprekersystemen, tot de supersterke GX-A3001 met een vermogen van meer dan 400 watt pure bas. Er is niets mis met uw bestaande audiosysteem dat niet verholpen kan worden met puur vermogen, en de met de GX-serie versterkers is dat eenvoudig. Een goed geluidssysteem voor uw auto vereist niet alleen goede apparatuur, maar ook de mogelijkheid om alle onderdelen samen te laten werken als een geïntegreerd geheel. Ingebouwde actieve crossovers en aparte lijn- en luidsprekeringangen maken het eenvouding de nieuwe GX versterkers aan de rest van uw systeem te koppelen. En de zorgvuldig ontworpen Bass Boost-circuits maken het mogelijk om het geluid waar u van droomt te produceren, met zowel een upgrade van het fabriek geïnstalleerde systeem of een zelf-ontworpen systeem. Jarenlang hebben de ingenieurs van JBL de apparatuur ontwikkeld waar professionals op vertrouwen. Nu maken we apparaatuur waarmee u ook professionele resultaten kunt bereiken.
Product Features:
 • Equipped with both low-level and high-level inputs
  The GX-A3001 is equipped with both low-level and high-level inputs, allowing conncetion to virtually any factory or aftermarket head unit. Low-level input is made via standard RCA connectors and high-level inputs made via a supplied Molex connector and harness.
 • Electronic crossover
  The 12dB per octave low-pass electronic crossover is infinitately variable from 32Hz - 320Hz and provide precision tuning of subwoofer in a variety of enclosure types.
 • Bass Boost circuit
  The GX-A3001 also has an onboard bass boost circuit with is centered at 45Hz and is variable from 0dB - 12dB.
Legendarisch JBL-geluid

U hoeft niet ver van huis te gaan om de legendarische power van het JBL-geluid te kunnen ervaren.

Highlights:
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
Number of Channels
Mono / Subwoofer
Audio Specifications:
Frequency Response
10Hz-320Hz
2-Ohm Power Output
300 Watts RMS x 1 channel
Variable Bass Boost
0 to + 12dB @45Hz
Signal-to-Noise Ratio
98dB
Input Sensitivity
100mv-20V
Total Peak Power Output
415W
4-Ohm Power Output
200 Watts RMS x 1 channel
THD + N
less than 1%
Afmetingen / Gewicht:
Height (in)
2-1/16
Height (mm)
52
Depth (mm)
291
Width (mm)
206
Depth (in)
11-7/16
Width (in)
8-1/8

Resultaten voor ""