AKG

Q701

Details
Artikel# Q701
Variations
 • Select Color
Product Actions
Add to cart options

Additional Information
Sprankelende harmonische frequenties, ongelofelijk geringe vervorming en ongeëvenaard realisme in de lagere frequenties – het is het volle, luchtige, driedimensionale geluid dat alleen beschikbaar is via de beste high-end luidsprekersystemen en microfoons. Wij hebben dit nu ingebouwd in de meest nauwkeurige en dynamische hoofdtelefoon die wij ooit hebben gemaakt, de Q701s. Beluister muziek exact zoals de artiest het bedoeld heeft, in echt surround-geluid. De Q701 maakt gebruik van spreekspoeltechnologie met platte kabels, ons gepatenteerde Varimotion meerlaagse diafragma en neodymium-magneetsysteem van AKG voor een sprankelende signaaltracering voor de hoge frequenties en een basrespons zonder vervorming. De Q701 produceert een evenwichtige stereoscheiding en uiterst nauwkeurige 3D-imaging in een meeslepende geluidspanorama met een ongeëvenaard realisme.
At a Glance:
 • De best klinkende hoofdtelefoon voor over de oren die wordt aanbevolen door Quincy Jones
 • Een hoofdtelefoon die is gebouwd met het oog op duurzaamheid
 • Kenmerkend QJ-geluid
 • Comfortabele, speciaal gevormde oorkappen in 3D-vorm
What's in the Box:
 • 1 Pair of AKG Q701 BLACK
 • Single sideddetachable cable in 2 different lenght / 3.5-6.3 jack adapter
 • AKG waranty card
Sprankelende harmonische frequenties, ongelofelijk geringe vervorming en ongeëvenaard realisme in de lagere frequenties – het is het volle, luchtige, driedimensionale geluid dat alleen beschikbaar is via de beste high-end luidsprekersystemen en microfoons. Wij hebben dit nu ingebouwd in de meest nauwkeurige en dynamische hoofdtelefoon die wij ooit hebben gemaakt, de Q701s. Beluister muziek exact zoals de artiest het bedoeld heeft, in echt surround-geluid. De Q701 maakt gebruik van spreekspoeltechnologie met platte kabels, ons gepatenteerde Varimotion meerlaagse diafragma en neodymium-magneetsysteem van AKG voor een sprankelende signaaltracering voor de hoge frequenties en een basrespons zonder vervorming. De Q701 produceert een evenwichtige stereoscheiding en uiterst nauwkeurige 3D-imaging in een meeslepende geluidspanorama met een ongeëvenaard realisme. “Dit zijn de enige koptelefoons die het ware geluid produceren waarnaar we bij platen zoals 'Billie Jean', 'Thriller' en 'Give Me the Night' gestreefd hebben.’ Het is de beste geluidskwaliteit die ik ooit gehoord heb.” – Quincy Jones
Product Features:
 • De best klinkende hoofdtelefoon voor over de oren die wordt aanbevolen door Quincy Jones
  Dit is de enige hoofdtelefoon die ik ooit heb gehoord die het echte geluid overbrengt waarnaar wij streven bij nummers als "Billie Jean", "Thriller" en "Give Me the Night". Het is de beste geluidskwaliteit die ik ooit gehoord heb."
 • Een hoofdtelefoon die is gebouwd met het oog op duurzaamheid
  Gemaakt van materialen van topkwaliteit zoals echt leer, onbreekbare metalen, harde kabels en contacten met vergulde aansluitingen.
 • Kenmerkend QJ-geluid
  De AKG Q701 hoofdtelefoon biedt revolutionaire spreekspoeltechnologie die een ruim, dramatisch geluidspanorama creëren met nauwkeurige 360-graden imaging en een uitmuntende overgangsrespons. Gepatenteerde tweelaagse diafragma's die vergelijkbaar zijn met wat in professionele studio's wordt gebruikt, bieden een sprankelend geluid in de hoge frequenties en een nauwkeurige basrespons. Bovendien maakt een krachtig neodymium-magneetsysteem de hoofdtelefoon hittebestendig, voor minimale vervorming op elk luisterniveau. De Q701 levert uiterst precieze imaging met een ongeëvenaard realisme.
 • Comfortabele, speciaal gevormde oorkappen in 3D-vorm
  De Q701 is ontworpen in samenwerking met het bekroonde Oostenrijkse designbureau Kiska om de kenmerkende vormgeving van AKG gestalte te geven zonder dat de functionaliteit of het comfort er onder lijdt. Schuimsoorten met verschillende dichtheden zijn gecombineerd in de enorme, satijnachtig aanvoelende oorkappen in 3D-vorm van de Q701 die het hele oor omsluiten en ergonomisch zijn vormgegeven voor een nauwkeurige, herhaalbare pasvorm. Deze vorm, in combinatie met het ontwerp met open achterkant, maakt het mogelijk de driver op de oren te richten, waardoor de ideale akoestische overdracht kan plaatsvinden.
Highlights:
Manuals & Downloads:
Algemene specificaties:
System
Dynamic
Design
Semiopen-back headphones
Frequency range
10Hz to 39.8kHz
Sensitivity
105dB SPL/V
Input impedance
62 ohms
Maximum input power
200mW
Net weight (without cable)
235g
Cable
99.99% oxygen-free cables, 3m
Main connection
Hard gold-plated jack cables plug and contacts

Resultaten voor ""