Retournering

Klanttevredenheidsgarantie

U kunt elk artikel dat u op onze website hebt aangeschaft om welke reden dan ook binnen de eerste 30 dagen terugsturen. Wij zullen met alle plezier uw product omruilen of u het volledige aankoopbedrag terugbetalen. Alleen als uw retourzending een waarde van minder dan 40,00 EUR heeft, brengen wij een verzend- en verwerkingstarief van 7,95 EUR in rekening.

Hoe moet ik mijn bestelling annuleren of terugsturen?

Als uw bestelling wordt voorbereid voor verzending of al onderweg is, verzoeken wij u te wachten tot de artikelen zijn geleverd voordat u om retourzending van leveringen vraagt.

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product om mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: - Stuur een e-mail naar customer.support@harman.com onder vermelding van het orderbevestigingsnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. Als u assistentie nodig hebt, belt u met ons klantenservicecentrum op +31 207960986 - Het verzoek moet binnen 30 dagen na de verzenddatum worden ingediend. - De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle accessoires zoals: afstandsbediening, kabels, antennes, beugels en handleidingen.

Nadat de retourzending is goedgekeurd door onze klantenservice, leveren wij een verzendlabel waarmee u het product gratis kunt terugsturen. Alleen als uw retourzending een waarde van minder dan 40,00 EUR heeft, brengen wij een verzend- en verwerkingstarief van 7,95 EUR in rekening. Als u assistentie nodig hebt, kunt u bellen met ons klantenservicecentrum op customer.support@harman.com.

Krijg ik mijn geld terug als ik een artikel terugstuur?

Ja, als u een artikel binnen 30 werkdagen na levering terugstuurt, krijgt u uw geld terug. Alleen bij retourzendingen met een waarde van minder dan 40,00 EUR wordt een verzend- en verwerkingstarief van 7,95 EUR in rekening gebracht. Dit wordt automatisch in mindering gebracht op het gerestitueerde bedrag. Opmerking: De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn en er worden kosten in rekening gebracht als er iets ontbreekt.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit om een artikel terug te sturen?

De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn. Als alles in orde is, maken wij het terug te betalen bedrag over naar uw bank- of girorekening. Als u per creditcard hebt betaald, crediteert Harman het bedrag. Een mogelijk verzendtarief (voor retourzendingen met een waarde van minder dan 40 EUR) of andere kosten (in het geval van schade of ontbrekende onderdelen) worden automatisch in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.